IZO Twente
2 november 2022

Vind in dit bericht de presentaties en foto's van de middag.

We kijken terug op een geslaagde middag. Voor het eerst na Corona met ouderwets veel deelnemers in de zaal. Én de mogelijkheid om de bijeenkomst via een livestream te volgen. Bas Schepers van Heldenbureau vertelde over de kracht van verhalen en gaf mooie voorbeelden van levensverhalen en de manier waarop die kunnen worden ingezet om bij te dragen aan het verminderen van agressie bij cliënten. In de workshops hebben we geoefend en gediscussieerd met aandacht voor agressie en sociale veiligheid en het onderscheid tussen instrumentele en emotionele agressie. Ook in de online workshop ging het gesprek over de theorie achter agressie en werd aan de hand van filmpjes over de praktijk gesproken.
De presentaties zijn hieronder te downloaden:

Presentatie Levensverhalen Bas Schepers, Heldenbureau

Presentatie Agressie en sociale veiligheid, Mark Mulder

Presentatie Instrumentele en emotionele agressie, Mark Haarman t.v.v. Wigarda Strampel

Presentatie online sessie  Agressie, Wendy Oudejans

 

Wat een mooie opkomst en fijne deelnemers, bedankt allemaal. Graag tot een volgende keer.

 

 

Zoeken op tag: