IZO Twente
20 december 2016

De werkgroep Mentaal Welbevinden kijkt tevreden terug op een geslaagde werkconferentie op de prachtige locatie van Huize Elisabeth van de Zusters van Franciscanessen van Denekamp.

De werkconferentie is georganiseerd voor medewerkers van de zorginstellingen die (gaan) werken in een kleinschalige zorgomgeving.

De werkgroep Mentaal Welbevinden kijkt tevreden terug op een geslaagde werkconferentie op de prachtige locatie van Huize Elisabeth van de Zusters van Franciscanessen van Denekamp. De werkconferentie is georganiseerd voor medewerkers van de zorginstellingen die (gaan) werken in een kleinschalige zorgomgeving. Zoals beloofd zijn de presentaties en nadere informatie terug te lezen. Klik hiertoe op de onderstreepte woorden in de tekst.

De praktijk van werken op een kleinschalige locatie is enthousiast toegelicht door twee ervaringsdeskundigen. Carina op de Weegh van Tiekerhook in Overdinkel en Marga Essink van Huize Stokhorst in Enschede.


Workshop Cirkel van 8

door Henriëtte van Amerongen van To the Point

De cirkel van 8 is een hulpmiddel dat je helpt om te gaan met lastige situaties. Daadwerkelijk de cirkel doorlopen helpt je om het denken in problemen om te zetten in het denken in mogelijkheden. De cirkel van 8 laat je zien dat je altijd een keus hebt: óf je verzet je en bent slachtoffer van de situatie, óf je neemt je verantwoordelijkheid en bent je eigen leider. Kortom de cirkel van 8 helpt je een bewuste keuze te maken hoe jij met een bepaalde situatie wilt omgaan.

Download presentatie


Workshop De belevingswereld van de verzorgende

door Mirjam de Zeeuw van IMOZ

Contact maken met de cliënt, familie, vrijwilligers, collega’s en anderen doe je elke dag. Vaak onbewust. Maar wat doe jij in dat contact en wat is het effect?
Meer informatie over de opleidingen en trainingen van IMOZ.

Download presentatie

 

Bekijk de fotogalerij

Zoeken op tag: