IZO Twente
13 december 2023

Marcel Canoy, hoogleraar gezondheidseconomie en dementie is met IZO Twente in gesprek over Zorgzame Buurten.

    

Tijdens een workshopcarrousel praten bestuurders en managers over hun ideaalbeeld van een zorgzame buurt of wijk. Hoe ziet die buurt er uit? En hoe passen de zorginstellingen in die zorgzame buurt.

Het thema leeft!

Skipr bericht over de opening van een loket Zorgzame Buurten.

“Het loket voor zorgzame buurten moet problemen rond de financiering en andere hobbels helpen oplossen. Initiator Marcel Canoy, gezondheidseconoom, heeft het loket op 11 december geopend, samen met Nederland Zorgt voor Elkaar (NLZVE), kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning Vilans en andere experts. Buurtinitiatieven die zorgzame gemeenschappen willen opzetten en last hebben van obstakels, kunnen zich melden bij het loket voor zorgzame buurten. Vervolgens gaan Canoy, NLZVE, Vilans en de andere betrokken experts op zoek naar mogelijke oplossingen.”

 

Zoeken op tag: